Tabs

Deze blog is voor leden van Action4Dogs...Agility-leden, maar ook de actieve, enthousiaste wandelaars...Ieder is welkom of hier wandelingen of wedstrijdverhalen te delen met de anderen. Ook mag je hier ongestoord stoefen over je knappe viervoeter... We lezen het graag!

maandag, augustus 8

Sloeber, 6&7 augustus 2011

Het zit er weer op, een woelig, wisselvallig weekendje wedstrijd met de woefs...

Zaterdag bleek een moeilijke dag, Zeno heeft zijn BEIDE geleiders getrakteerd op het maximum spaarpuntjes naar Denemarken. En zowel Gabber als Seppe bleken in het vast parcours plots bananen in de oren te hebben... Vast even geleend van Tjano...

Maar er waren (gelukkig) ook successen neer te schrijven.
Chris liep met Zaiko haar laatste wedstrijd in Graad 3, en ze hebben die graad afgesloten met een mooie 11e plaats. Met Jazeerah haalde ze in Graad 1 ook een prachtige 1e plaats!
En Rudy liep met Ciu een mooie 2e plaats bij de veteranen (en ooh ironie, won daarbij een Kong-banaan, haha)

Met z'n allen nog supporteren voor Marina en Tia, die met glans geslaagd zijn voor hun TAP
(zelfs met extra hindernissen op het terrein :P ) Proficiat !

Zondag bleken Seppe en Gabber hun oortjes te hebben uitgekuist, en dat leverde hen in het foutloze jumpingparcours een respectievelijke 7e en 9e plaats op. Walter liep met Gibo helaas 2 latjes, maar Gibo heeft laten zien dat ze de snelheid in haar genen heeft... Ze liep EXACT dezelfde tijd als broer Seppe...
In het vast parcours (graad2) stond de tijd enorm scherp! Kim & Seppe haalden een 5e plaats, er waren maar 4 geleiders die hun honden foutloos én binnen de tijd rond kregen.

Bij de veteranen ging het ook vlotjes, zo blijkt. In het vast parcours liepen Mikie & Tjano een 3e plaats, Chris & Zaiko een 4e plaats (eerste wedstrijd als veteraan!!) en Rudy & Ciu een 5e plaats. In het jumping parcours werden Rudy & Ciu 1e, snel gevolgd door Mikie & Tjano op een 2e plaats.
Bij de Junioren/Kadetten was het prachtig om te zien met hoeveel plezier Sara haar parcoursen liep. Jarno was terecht supertrots op zijn 3e én 6e plaats met haar.

De Estafette werd gelopen met 4 honden, op 4 verschillende terreinen. Het was een beetje chaotisch, omdat niemand echt wist wanneer hij/zij mocht vertrekken. Mikie liep met Seppe (omdat Kim haar voet omgeslagen had in een parcours) 1 foutje in de weave. Ook Hilde& Gabber en Chris & Jazeerah liepen een mooi parcours. Frank was Fenn even kwijt in het verkeerde einde van de tunnel, helaas.

Mikie en Rory hebben hun geluk beproefd bij de tombola én met succes, want zij gingen met een gloednieuw kasteel (muur) naar huis...

Het was een fijn weekend, proficiat aan alle A4D-ers.

1 opmerking:

Jarno & Chris zei

haha grappig in het begin doe zo voort
Jarno & Chris