Tabs

Deze blog is voor leden van Action4Dogs...Agility-leden, maar ook de actieve, enthousiaste wandelaars...Ieder is welkom of hier wandelingen of wedstrijdverhalen te delen met de anderen. Ook mag je hier ongestoord stoefen over je knappe viervoeter... We lezen het graag!

maandag, augustus 15

Agility By Night, Luxemburg

Ronny werd het voorbije weekend 1e met zijne Renko...
De heren zijn internationaal een beetje "agility gaan spelen in den donkere" dan nog... en het werd voor Renko een mooie afsluiter. Wedstrijdboekje vol, eerste wedstrijd als veteraan en al meteen een mooie eerste plaats! Dikke proficiat aan beide...
-----

Verslagje van hun wedstrijd in Luxemburg, door Ronny en Miriam:

zaterdag 13 augustus, Agility By Night in Luxemburg

Renko, onze ouwe rakker, heeft bewezen nog niet uitgeteld te zijn en
behaalde zowaar een eerste plaats in het vaste parcour. 's Nachts lopen heeft blijkbaar zo zijn voordelen.( was het de nachtelijke concentratie of het wijntje vooraf dat zorgde voor dit resultaat ???)

Het was in elk geval een zeer leuke wedstrijdervaring in het trouwens zeer goed georganiseerde Luxemburgse agilitygebeuren. Een wedstrijd waar ambiance en kameraadschappelijk aanmoedigen van andere spelers nog geen geschiedenis is. Voor ons kon de pret natuurlijk niet meer stuk.
Foutloos, snel en met nachtdienst ... Een kroontje op Renko zijn carriere als agilityspeler want met zijn 10 jaar wordt het nu tijd voor hem om voortaan bij de veteranen te lopen. Hopelijk kan onze Renko hier nog eventjes in goede gezondheid ontspannen verder lopen.

Geen opmerkingen: