Tabs

Deze blog is voor leden van Action4Dogs...Agility-leden, maar ook de actieve, enthousiaste wandelaars...Ieder is welkom of hier wandelingen of wedstrijdverhalen te delen met de anderen. Ook mag je hier ongestoord stoefen over je knappe viervoeter... We lezen het graag!

zondag, juli 17

Thor, 16 juli 2011

Verslagje van hun wedstrijd dit weekend, door Ronny en Miriam.
wedstrijd Thor ...alleen ons tweetjes (van de club hé). De weersvoorspellingen waren al niet al te denderend, maar al bij al is het nog goed meegevallen. De hele dag hebben we droog kunnen lopen net op het laatste met de gokkersparcours begon het te regenen.

Wij moesten net na elkaar lopen, daarom besloot ik met Etosha maar eerst te lopen om de reden dat ze anders direct van start- naar eindpunt zou lopen.
Ronny heeft twee maal prachtige resultaten gehaald. foutloos jumping een 9 e plaats en vast een 13e plaats. Er kunnen er toch veel onze oude rakker nog nakijken...
Etosha natuurlijk had weer andere plannen. Ze heeft een prachtige jumping gelopen met een zeer moeilijke weaveingang, die ze ditmaal foutloos deed(!!!!) maar dan zag ze opeens familie (schoonzus enz..) aan de zijlijn staan met een nieuwe pup en potentiele speelkameraad. Dit bleek belangrijker dan haar parcour verder te doen, dus eventjes goedendag gaan zeggen..;
Op haar vaste parcours stond Ronny al aan te schuiven op het plein en vermits de eindlat in de onmiddellijke omgeving stond van de startlijn, vond ze het hier beter om eerst haar baasje te gaan begroeten en de eindlijn te laten voor wat het was. Frustratie alom bij het handler-baasje, maar al bij al heeft ze toch heel goed en mooi gelopen ondanks 2 dk's.

De ontmoediging nog niet helemaal te boven besloot ik haar de open jumping maar eens te laten lopen met Ronny. Wat een 30 e plaats opleverde. Zowaar een prachtige jumping met een kleine weigering op de weave. We zullen toch eens aan ...partnerruil moeten gaan denken. :)