Tabs

Deze blog is voor leden van Action4Dogs...Agility-leden, maar ook de actieve, enthousiaste wandelaars...Ieder is welkom of hier wandelingen of wedstrijdverhalen te delen met de anderen. Ook mag je hier ongestoord stoefen over je knappe viervoeter... We lezen het graag!

donderdag, juli 21

[OVL] "Stropersbossen" - De Klinge

Vandaag zijn we een nieuwe wandeling gaan uittesten, ondanks het slechte weer.
Bleek een goeie keuze te zijn geweest, want we zijn van de regen weggereden en hebben een mooie (én droge) boswandeling kunnen maken aan de grens met onze Noorderburen

Waar? De Klinge (tussen Hulst en St Gillis Waas)
Afstand? 4,3 km
Wegwijzers? rode zeskantjes "Stropersbossen", de groene wandeling is minder geschikt voor honden door de Galloway runderen die er "los" grazen.
Aard van de weg? Verharde boswegen
Vertrekpunt? St Pietersnieuwstraat ten einde. Je moet dan nog een stukje rechtdoor het bos in voor je op de route komt. Je kan ook parkeren in de Stroperstraat, de wandeling is een lus dus je komt toch weer bij je auto uit.
Hondvriendelijk? De rode wandeling absoluut. Enkele wandelaars, en ondanks het mindere weer toch ook enkele fietsende gezinnetjes, maar dat stoort niet als je je hond effe bij jou roept. Klein stukje langs verkeersarme straatjes en weer het bos in.
GPS-kaartje (klik)


klik voor vergroting

Geen opmerkingen: