Tabs

Deze blog is voor leden van Action4Dogs...Agility-leden, maar ook de actieve, enthousiaste wandelaars...Ieder is welkom of hier wandelingen of wedstrijdverhalen te delen met de anderen. Ook mag je hier ongestoord stoefen over je knappe viervoeter... We lezen het graag!

vrijdag, november 30

Dodentocht 2012

Zo, even kijken of het lukt...
Mezelf bestoefen? Ja, in de Dodentocht was ik wel zeer goed dit jaar: 1u 25 min vlugger aangekomen dan verleden jaar en niks gepakt of geen binnenweg genomen! Maar ik neem aan dat het hier over agility moet gaan. Ik bewonder de lesgevers voor hun geduld. Ik zal met Fiji wel nooit hoge toppen scheren en ben al blij als ik in graad 1 geen DK loop. Dit is ons in 2012 op 4 wedstrijden (= 8x lopen) 3 maal gelukt! Volgend seizoen hoop ik méér en beter te doen. Jullie zijn van ons dus nog niet af, maar eigenlijk vind ik dat wij in het "laatavond"groepje van dinsdag en donderdag niet uit de toon vallen.

1 opmerking:

Action4Dogs zei

Proficiat Luc en Fiji...
Op naar een mooi DK-loos wedstrijdseizoen, met vooral veel fun, en ook leuke trainingen... en een mooie volgende editie van de DT, om aan je lange lijstje toe te voegen..