Tabs

Deze blog is voor leden van Action4Dogs...Agility-leden, maar ook de actieve, enthousiaste wandelaars...Ieder is welkom of hier wandelingen of wedstrijdverhalen te delen met de anderen. Ook mag je hier ongestoord stoefen over je knappe viervoeter... We lezen het graag!

zaterdag, juni 2

[VBr] Hallerbos - Halle


Waar? (Richtadres GPS) Kapittel 10, Halle.
Je kan er parkeren aan de parking van 't Kriekske, waar je na de wandeling (of ervoor al) terecht kan oor een hapje en een drankje
.Aard van de weg? Verharde boswegen, asfaltweg of grind, afhankelijk van gekozen wandeling.
Wegwijzers? Bekijk het plan voor je vertrekt en kies een route uit (of stippel zelf een andere uit) Er staan enkele wandelingen uitgestippeld, en aangegeven met bordjes en kleurrijke paaltjes.

Vertrekpunt?
Als je aan 't Kriekske het wegje naar beneden toe volgt, kan je op een gegeven moment de (gele) paaltjes van de Reebokwandeling volgen, deze vormen een lus, dus je komt terug uit waar je vertrekt.
Rond Pasen kan je op deze route genieten van de kleur-en geurenpracht van de boshyacintjes...
Maar ook in de herfst is dit deel van het bos prachtig, hoor!
Je kan ook vanaf de parking het straatje verder volgen,(van't Kriekske weg) en dan kom je via een verharde in het bos terecht, waar je (zie plan aldaar) de wandeling verder kan volgen, even over de autostrade. Daar vindt je dan ook een vijver, (zwemmogelijkheid op een warme dag) Ook deze vormt een lus, dus je komt uiteindelijk weer op dezelfde bosweg terecht, om je auto terug te vinden.
Hondvriendelijk? Je mag er in principe (zoals overal in BE) enkel aangelijnd wandelen, maar we zijn er nog maar 1 keer een boswachter tegengekomen, die erg vriendelijk glimlachte, en de "gehoorzaamheid" van onze hondjes prees (wij fier, en opgelucht, haha)
Wel rekening houden met feit dat er door het bos ook ruiterpaden lopen, die je soms moet kruisen.
 

1 opmerking:

Kim zei

Ook vandaag weer chance gehad.
Regenen tot we er arriveren, en toen we vertrokken begon het weer te druppelen,... maar we hebben 2u droog gewandeld, met Nils in de buggy, en 3 woefkes volledig in hun (bos)nopjes. KNoxx vond een beekje om in te duikelen, Tjano vond gewéééldige mooie stokken, en Sep heeft over hen, maar ook over ons gewaakt, én zijn beentjes vlot kunnen strekken.