Tabs

Deze blog is voor leden van Action4Dogs...Agility-leden, maar ook de actieve, enthousiaste wandelaars...Ieder is welkom of hier wandelingen of wedstrijdverhalen te delen met de anderen. Ook mag je hier ongestoord stoefen over je knappe viervoeter... We lezen het graag!

maandag, januari 16

[NL] Ulvenhoutsebos - Chaam

Chaam ligt op zowat 10km van Breda,10km van Baarle-Nasou, 20km van het Belgische Turnhout.
dus heel gemakkelijk te bereiken via autosnelweg Antwerpen -Breda, en net over de Belgisch-Nederlandse grens.
De wandelingen zijn gemakkelijk, maar men moet wel voorzien zijn van  gemakkelijke waterdichte schoenen,want bij regenweer moet men soms de regenplassen er bij nemen.

Wij parkeren altijd op de parking in het bos
(zie Google Maps: 51.497155,4.902263) Van daar vertrekken een aantal bewegwijzerde wandelingen. Op de kaart zie je kort na de start een grote open vlakte en deze kan zoals nu wel onder water staan ,wat mooie foto's als resultaat kan hebben. De wandeling bestaat voor 95% uit bospad,al dan niet voorzien van grasbegroeing en 5% uit verharde wegen. Er zijn ook ruiterroutes voorzien en aangeduid en eveneens fietsroutes met knooppunten. Alle paden zowel voor wandelaars,fietsers en ruiters zijn dmw palen aangegeven.
Hier en daar mogen honden los, ook dit wordt goed aangegeven. De wandeling die wij deden was +/- 12 km


Er zijn natuurlijk nog andere startpunten, die mogen HIER steeds toegevoegd worden, in een 'reactie'... adres of coördinaten, welkom !

1 opmerking:

Action4Dogs zei

Alternatief startpunt: Chaam, Industriestraat, thv "De Steengroeve":
hiermee kom je met 'de blauwe wandeling' meteen in het losloopgebied terecht.