Tabs

Deze blog is voor leden van Action4Dogs...Agility-leden, maar ook de actieve, enthousiaste wandelaars...Ieder is welkom of hier wandelingen of wedstrijdverhalen te delen met de anderen. Ook mag je hier ongestoord stoefen over je knappe viervoeter... We lezen het graag!

woensdag, mei 25

[OVL] "Roomacker" - Tielrode

De Roomacker is een Provinciaal domein in de gemeente Tielrode, bij Temse. Het 12ha grote natuurdomein is het ganse jaar gratis toegankelijk, van zonsop- tot zonsondergang. De naam verwijst naar een vermoedelijke eigenaar in de 16e eeuw, de familie Van Roome.

Waar? Tielrode/Temse
Afstand? 9 km
Wegwijzers? groene pijltjes (zeskantjes) "Roomakker"
Aard van de weg? Verharde en onverharde wegen door velden en bos, langs grote, heldere vijvers
Vertrekpunt? Jozefstraat, Tielrode. Je kan de wandeling beginnen of afsluiten met een drankje aan 'tVeer. Zeer gezellig terras !
Hondvriendelijk? Kan +-75% los +- 25% aangelijnd, af en toe fietsers, vooral in het begin langs de dijk. Aan de vijvers enkele wandelaars/joggers. Mooie rustige wandeling, met zwemmogelijkheden voor de hondjes (en de baasjes die dat willen, proper water), deels ook langs straatjes (naar het volgende veldwegje) maar niet heel druk qua verkeer.Geen opmerkingen: