Tabs

Deze blog is voor leden van Action4Dogs...Agility-leden, maar ook de actieve, enthousiaste wandelaars...Ieder is welkom of hier wandelingen of wedstrijdverhalen te delen met de anderen. Ook mag je hier ongestoord stoefen over je knappe viervoeter... We lezen het graag!

maandag, april 11

Bonheiden, 9 april 2011

Met een beperkte bezetting was Action4Dogs aanwezig om te supporteren voor Karen en Jotte, die hun TAP deden, maar ook voor het doorbreken van het zonnetje. Want na een goeie start die dag, bleef ze toch een beetje achterwege, en niet iedereen van ons was daarop gekleed :o) De TAP zou spannend zijn, want het toestel waar Jotte het meest moeite mee heeft, lag als laatste... de zak! Enthousiasme van haar baasje én een behulpzame keurmeester, hebben niet mogen baten. Kleine "Jot" zag het niet zitten om in dat donkere gat te duiken en zich een weg te banen naar een brevetje... Niet getreurd: nog even oefenen en bij de volgende zijn we als trouwe, enthousiaste supporters weer op post ! --- Seppe trok zich voor één keer eens niets aan van de zenuwen van baasje Kim, en zocht er even een nieuwe hobby, terwijl hij stond te wachten om zijn parcours te lopen. Geef dat beestje een flosj en een minigoaltje,... en fotograaf van dienst (Karen) heeft dit kunnen vastleggen:

Het sportieve intermezzo heeft duidelijk geen negatieve gevolgen gehad, want Sep liep 1 latje in de jumping (stuurfoutje) en foutloos in het vast parcours, want een tweede plaats opleverde! Een mooie start van een nieuw agility seizoen.


Nog foto's:
Kim & Seppe Katrien & Venom


Seppe in de weave

Geen opmerkingen: